Viaţa invizibilă Juan Manuel de Prada

ISBN:

Published:

Hardcover

556 pages


Description

Viaţa invizibilă  by  Juan Manuel de Prada

Viaţa invizibilă by Juan Manuel de Prada
| Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | 556 pages | ISBN: | 8.15 Mb

Scriitorului Alejandro Losada nici prin cap nu ii trecea ca viata lui urma sa fie rasturnata cu susul in jos. Cu putin timp inainte de nunta, el pleaca intr-o calatorie la Chicago, unde o va cunoaste pe Elena, o tanara innebunita de o dezamagire inMoreScriitorului Alejandro Losada nici prin cap nu ii trecea ca viata lui urma sa fie rasturnata cu susul in jos.

Cu putin timp inainte de nunta, el pleaca intr-o calatorie la Chicago, unde o va cunoaste pe Elena, o tanara innebunita de o dezamagire in dragoste, si pe Tom Chambers, care ii va dezvalui viata tumultuoasa a lui Fanny Rittel, o starleta sexy a anilor 1950. Alejandro se transforma astfel in pastratorul a doua secrete: pe de-o parte slabiciunea sa, care il facuse sa-i ofere Elenei ceva mai mult decat consolare, pe de alta parte, niste benzi de magnetofon in care batrana Fanny dezvaluie pasaje zguduitoare ale biografiei ei.

Intors la Madrid, Alejandro incearca sa pastreze secretele acestor zone ale vietii invizibile ce i se dezvaluisera la Chicago. Dar viata invizibila incepe sa-i contamineze existenta ce se conturase pana atunci invulnerabila si fericita.Juan Manuel de Prada ne ofera o carte de o frumusete brutala un roman despre chinurile provocate de sentimentele de vinovatie, despre geografia neobisnuita a nebuniei.Admirabila, emotionanta, sumbra, Viata invizibila ne calauzeste intr-o calatorie de neuitat.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Viaţa invizibilă":


zipklanpolska.eu

©2008-2015 | DMCA | Contact us